TESTA I 3 MÅNADER

För att du ska ha möjlighet att känna på hur det är att vara en Hövding och cykla lite friare men säkrare så erbjuder vi dig att testa en Hövding i upp till tre månader. Och om du mot förmodan skulle känna att detta inte är för dig så kan du lämna tillbaka den och få full ersättning för det du har betalt.

Läs mer här.

Frågor och svar

I vår FAQ har vi samlat de vanligaste frågorna och de rätta svaren. Skicka gärna frågor du inte hittar där till oss, via formuläret nedan.

F A Q

Vid olycka eller reklamation

Här hittar du information om vad du behöver göra om din Hövding löst ut vid en cykelolycka eller om du har en reklamation.

Mer information

Försäkring

Med Solids självriskeliminering får du en ny Hövding om en cykelolycka skulle vara framme.

Du som bor i Sverige kan förmånligt köpa till Solids självriskeliminering som gäller i 12 månader från köp med möjlighet till förlängning.

Försäkringen ersätter dig för den självrisk som ditt försäkringsbolag gör avdrag för då de ersätter dig med en ny hjälm efter en cykelolycka.

Observera! För att vara giltig måste Solids självriskeliminering tecknas i samband med köpet av din Hövding. Efter första året får du ett erbjudande om att förlänga försäkringen. Om du inte tackar ja till detta erbjudande, upphör försäkringen automatiskt efter periodens slut.