testa 3 månader

För att du ska ha möjlighet att känna på hur det är att vara en Hövding och cykla lite friare men säkrare så erbjuder vi dig att testa en Hövding i upp till tre månader. Och om du mot förmodan skulle känna att detta inte är för dig så kan du lämna tillbaka den och få full ersättning för det du har betalt.

Så har du tvekat innan – ta chansen till full frihet, både i cykling och i att testa Hövding!

 

8x säkrare

Hövding har sedan den introducerades erbjudit marknadens bästa skydd. Med både högsta betyg i Folksams hjälmtest och forskning från Stanford University som bekräftar airbagens funktion som 8 gånger bättre skydd än traditionella cykelhjälmar. På Hövding känner vi oss trygga i att säga att vi skyddar cyklister bäst mot huvudskador.

Hur funkar det?

villkor

Om du ångrar dig inom tre (3) månader från inköpsdatum har du rätt att returnera din Hövding och få full återbetalning av vad du betalat för denna. Full återbetalning gäller även om du har köpt Solids självriskeliminering.

Varan får vara använd, men ska vara i fullt funktionsdugligt skick. Om Hövdingen har löst ut utan en cykelolycka eller genom en cykelolycka kan du inte utnyttja erbjudandet. Läs mer om vad som ingår i garantin, returansvar och övriga köpvillkor här.

Din Hövding ska vara köpt i vår webshop (www.shop.hovding.se), du ska kunna styrka ditt köp med kvitto eller orderbekräftelse.

Vid godkänd retur får du återbetalning från oss inom 30 dagar från vårt mottagande av varan.

Erbjudandet gäller för kunder i Sverige.