Här hittar du all nödvändig information och formulär för att kontakta oss.

Markera först om du varit med om en olycka eller om du vill reklamera din Hövding.

Vi hoppas att du är ok och vi vill så klart att du får en ny Hövding så snart som möjligt.

Först vill vi gärna veta vad som har hänt och eventuellt undersöka din Hövding för att ta reda på om vi kan göra våra produkter ännu bättre och säkrare. Ibland innehåller den svarta lådan i din Hövding intressant information som vi kan ha nytta av i vår produktutveckling.

DET HÄR BEHÖVER DU GÖRA NU:
  1. Fyll i formuläret, vi skickar vi en retursedel som du använder om vi har behov för undersöka din Hövding
  2. Ta kontakt med ditt försäkringsbolag och betala din självrisk – de ersätter kostnaden för din Hövding
  3. Om du har tecknat Hövdings Trygghetspaket kontaktar du Solid för att få tillbaka din självrisk
  4. Köp en ny Hövding i vår webbshop eller via en av våra återförsäljare – och fortsätt ha det bästa cykelskyddet på marknaden

(Finns på en dold flik bakom storleksmarkeringen på din hövding)

Vi beklagar att din Hövding inte fungerar som den ska och vi vill så klart hjälpa dig på allra bästa sätt.

Först behöver vi veta vad som har hänt. Var snäll och fyll i formuläret nedan så utförligt som möjligt. När vi tagit emot din information, kommer vi att kontakta dig så fort vi kan.

Bra att veta:
  • Hövding gör en självkontroll varje gång den aktiveras och signalerar om något är fel. Om felet är något som kan inverka på Hövdings primära funktion, kommer det inte att vara möjligt att sätta på (aktivera) den. Detta är sällsynt och om det skulle hända vi vill eventuellt ha in din Hövding till oss för att kontrollera den.
  • Vi har byggt in en säkerhetsmarginal för att Hövding alltid hellre ska fälla än fria – vi vill hellre att Hövding registrerar en olycka för mycket än en för lite. Om din Hövding löst ut utan att du varit med om en olycka kommer vi – som en del av Hövdings Trygghetspaket – att ersätta den med en ny, så länge du använt produkten på rätt sätt. Eventuellt vill vi ha in din Hövding till för att se om den svarta lådan innehåller information som kan vara till nytta för oss i vår produktutveckling.

(Finns på en dold flik bakom storleksmarkeringen på din hövding)